Megújult weboldalunk!

A népszavazás 100. évfordulójának alkalmából megújult a husegnapja.hu oldal. A tematikus oldal célja, hogy a centenáriumi évvel kapcsolatos híreket, eseményeket egy helyen elérhetővé és kereshetővé tegye.

A weboldal menüpontjai folyamatosan frissülnek! A történelmi események összefoglalásán túl, korabeli videók, fényképek, röplapok és plakátok is elérhetőek lesznek. Publikálni fogunk szép számmal olyan tartalmakat is, amelyeket eddig még nem láthattak az érdeklődők.  

Az események menüpontban találhatják majd meg az érdeklődők az emlékév programjait. Ide kerül fel minden olyan rendezvény, amely már konkrét helyszínnel és időponttal rendelkezik. A járványügyi helyzet nem egyszerűsíti meg a szervezést, sok esetben alkalmazkodni kell a jogszabályok adta lehetőségekhez.  

Nem csak weboldalt, hanem közösségi médiafelületeket is indítottunk. A Facebook-on a Hűség 100 Sopron, az Instagramon pedig a huseg100sopron néven érhetőek el a hivatalos oldalaink. Arra bíztatunk mindenkit, hogy kövessék ezeket a felületeket is.

  • a
  • a
  • a

Kövess minket!