Kövér László is a soproniakkal ünnepel » 2012-12-05
A Hűség napja alkalmából Sopronba látogat dr. Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke, aki december 14-én, pénteken a 17 órakor kezdődő ünnepségen mond beszédet.
Megújult Sopron jelképe 2012-11-27
December 14-én, a Hűség Napján avatja fel Sopron önkormányzata a megújult Tűztornyot, az új látogató központot, valamint a Várfalsétányt. Az avatási ünnepség 17 órakor kezdődik majd a Fő téren. A részletes programot várhatóan december elején ismerteti az önkormányzat.
Átadták Sopron legrangosabb kitüntetéseit » 2011-12-14
A Hűség Napján vették át a város kitüntetéseit azok, akik Sopron hagyományainak, kultúrájának megőrzéséért és ápolásáért, a város közigazgatásáért, szociális és egészségügyi ellátásáért, oktatásáért, sportjáért, tudományos, gazdasági életének fejlesztéséért kiemelkedően dolgoztak és dolgoznak.
Schmitt Pál köztársasági elnök videóüzenete » 2011-12-14
A népszavazás 90. évfordulóján Schmitt Pál köztársasági elnök videóüzenetben köszönte meg Sopron, és a voksolásban részt vett települések polgárainak. Mint fogalmazott, Sopron neve az évtizedek során összefonódott a hűséggel, a népszavazás pedig örök jelképpé vált minden magyar embernek.
1 | 2 | 3 | 4 |