A Hűség Napja - 2014. » 2014-12-14
Sopron hagyományainkhoz híven a Hűség Napja alkalmából átadták a város legrangosabb kitüntetéseit azoknak a személyeknek, közösségeknek, akik Sopron város hagyományainak, kultúrájának, megőrzéséért és ápolásáért, a város közigazgatásáért, szociális és egészségügyi ellátásáért, oktatásáért és sportjáért, tudományos és gazdasági életének fejlesztéséért maradandót alkottak és alkotnak.
Átadták Sopron legrangosabb elismeréseit » 2013-12-14
Hagyományosan a Hűség napján adják át Sopronban a város legrangosabb elismeréseit. Idén Giczy Jánost választották díszpolgárnak.    
Gróf Bánffy Miklós szobrát kapta Sopron ajándékba legjelesebb ünnepén » 2013-12-14
Gróf Bánffy Miklós polihisztor, Magyarország egykori külügyminisztere szobrot kapott Sopronban. A felszólalók a szombati avató ünnepségen, a hűség napi megemlékezésen kiemelték, az, hogy 1921-ben népszavazás dönthetett Sopron és a környező nyolc település hovatartozásáról, nagyban gróf Bánffy Miklós diplomáciai érdeme.
Szoboravatás a Hűség Napján » 2013-12-10  
December 14-én, a Hűség Napján leplezi le és avatja fel Sopron önkormányzata Gróf Bánffy Miklós szobrát 11 órakor az Erzsébet kertben. Ezt követően 15 órakor adják át a város legrangosabb kitüntetéseit a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban.
1 | 2 | 3 | 4 |